
لینک پرداخت و دانلود *پایین خواسته * فرمت فایل :Word ( قابل ویرایش و آراسته پرینت ) تعداد صفحه9 در واپسین سالهای قرن بیستم شاید بتوان سویا را منبع اساسی و عمده پروتئین مصرفی و مردمان قرن آینده خواند. امروزه سویا به آغاز یک کالای استراتژیک خیر تنها پاسخگوی مصارف غذایی متنوع و متعدد در زنجیره غذایی است،بلکه مصارف صنعتی فراوانی نیز یافته است. فرموده هاو مطالبی که باب آثار ادبی و ژنتیکی آمده گویای این واقعیت است که سویا یا لوبیای روغنی از نباتات قدیمی و بومی آسیاست که در سال 283 ...